SILOVAC 100T

  • SILOVAC 100 industriële stofzuiger voor directe lediging in bigbag
  • SILOVAC 100 industriële stofzuiger van Du-puy voor industrieel gebruik
Du-puy

SILOVAC 100T

De Silovac 100T is een industriële stofzuiger voor het zuigen van grote hoeveelheden materiaal welke direct geledigd kunnen worden in een big bag.

Inzetbaar als wand model of staand model
Voorzien van 1 krachtige ventilator op 380 Volt heeft deze industriële stofzuiger voldoende vermogen om met langere zuigslanglengtes te kunnen werken. Gemaakt van sterk gecoat staal is dit model te verkrijgen als wandmodel, waarbij de Silovac met een beugel op de wand wordt gemonteerd, of als staand model waarbij de Silovac op een frame wordt gemonteerd welke te verplaatsen is dankzij vier wielen. Het frame is tevens voorzien van heftruckkokers zodat de Silovac gemakkelijk per heftruck verplaatst kan worden.

100 liter opvangcapaciteit
Gezogen materialen komen terecht in een 100 liter opvangcontainer, welke met een vlinderklep te ledigen is. Het Silovac model met frame is voorzien van haken waar een big bag op gemonteerd kan worden. Wanneer de opvangcontainer volgezogen is, kan deze eenvoudig en direct in een big bag gestort worden.

Filtersysteem
Deze industriële stofzuiger is uitgevoerd met een 20.000 cm² polyester sterfilter. Het sterfilter is gemakkelijk te reinigen door gebruik te maken van de filterschudder, welke op de zijkant van de Silovac zit.

De Silovac is dé ideale industriële stofzuiger om te gebruiken als u mobiliteit nodig heeft en graag direct in een big bag wil afvangen.

Voordelen
  • 1 krachtige 380 Volt ventilator
  • Sterke structuur van gecoat staal
  • Hoofdfilter geschikt voor fijne stoffen
  • 100 liter opvangcapaciteit
  • Snel en gemakkelijk te legen in container of big bag
  • Voorzien van heftruck kokers

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOVAC 100T
Spanning380 Volt
Aantal motoren1
Vermogen3 kW
Max. luchtdebiet370 m3/uur
Max. onderdruk2.600 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Filter efficiëntieL (3 micron)
FilterreinigingMechanisch
Inhoud vuilcontainer100 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet72 dB(A)
Afmetingen126x139x315 cm
Gewicht170 kg
LedigingVlinderklep Ø150mm

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies