Toepassingen

Glas industrie

Stofzuigoplossingen voor de glasindustrie.

Binnen de glasindustrie is het belangrijk om de werk- en productie omgeving zo schoon mogelijk te houden, zodat medewerkers veilig en zonder gezondheidsrisico's kunnen werken. Onderstaande industriële stofzuigers zijn speciaal ontworpen om ingezet te kunnen worden in deze industrie.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Glas industrie Assortiment

Industriële stofzuigers voor de glasindustrie

De glasindustrie is een veeleisende industrie die op maat gemaakte oplossingen nodig heeft. Het glasproductieproces omvat verschillende goed gedifferentieerde fasen, waarvoor speciale apparatuur nodig is. Du-puy industriële stofzuigers en vacuümsystemen kunnen perfect worden geïntegreerd en worden aangepast aan elke fase van het productieproces. Glasplaten of geblazen glas, Du-puy heeft een oplossing om de voorbereiding van de grondstof, het smelten van het kiezelzand of het koelen van het glas, te optimaliseren.

Wat doen de industriële stofzuigers van Du-puy?

De op silica gebaseerde grondstof is extreem stoffig. Zowel de bereiding als het gebruik levert veel afvalmateriaal op. Met een industriële stofzuiger van Du-puy kunt u dit zand terugwinnen en recyclen in uw productieproces, voor maximale besparingen en totale efficiëntie.

Zuig glasfragmenten uit de productielijnen, verzamel fragmenten onder de vormmachines, zuig giftige stoffen op of transporteer het glasstof buiten de fabrieken: vertel ons uw behoeften en wij creëren een vacuümsysteem of industriële stofzuiger volledig op maat van uw bedrijfsbehoeften.

De voordelen van een Du-puy stofzuiger in de glasindustrie

De industriële stofzuigers van Du-puy hebben diverse voordelen wanneer deze ingezet worden binnen de glasindustrie, waaronder:

Resistente stofzuigers voor de glasindustrie
Dankzij de stevige staalconstructie van 4 of 5 mm dik, zijn onze industriële stofzuigers voor de glasindustrie bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Hierdoor kunnen ze in verschillende stadia van het productieproces worden gebruikt.

Een compleet en specifiek assortiment
Voor de glasindustrie hebben we in de loop der jaren een compleet assortiment stofzuigers ontworpen en gebouwd, bestaande uit niet-stationaire eenheden en krachtige gecentraliseerde stofzuigers voor gebruik in centrale productie-installaties.

Veiligheid
Het gebruik van een industriële stofzuiger verhoogt de veiligheid binnen het bedrijf gedurende de hele productiecyclus en zorgt voor een schone en gezonde omgeving voor werknemers.

Advies nodig?
Wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl. Wij voorzien u graag van een passende zuigoplossing voor uw bedrijf!

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies