Toepassingen

Schoonmaak industrie

Met de industriële stofzuigers van Du-puy kunt u zeer snel en efficiënt werkvloeren en werkruimtes schoonzuigen. De mogelijkheden voor een industriële stofzuiger met stofzuiger accessoires zijn hierin enorm. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Schoonmaak industrie Assortiment

Professionele stofzuigers voor schoonmaakbedrijven

De verscheidenheid aan omgevingen en reinigingseisen waarmee professionele schoonmaakbedrijven worden geconfronteerd, creëert de behoefte aan een breed scala professionele stofzuigers.

Gewicht, gebruikte materialen, accessoires, soort af te zuigen materiaal, Du-puy heeft door de jaren heen alle professionele vereisten voor schoonmaakbedrijven gedocumenteerd. Dit constante onderzoek heeft geleid tot de creatie van de meest compacte en veelzijdige industriële stofzuigers, waarmee stof, vaste stoffen en vloeistoffen efficiënt, gemakkelijk en tegen lage kosten kunnen worden opgezogen.

Moeten uw medewerkers vloeistoffen en poeders tegelijk opzuigen? Dan biedt onze ‘’Wet and Dry’’ range uitkomst. Heeft u een kleine container met een krachtige motor nodig? Ook dan hebben wij de geschikte oplossing. Kiezen voor Du-puy is kiezen voor efficiëntie.

De ziel van een professionele stofzuiger in het lichaam van een industriële stofzuiger

Du-puy gelooft niet in compromissen als dit betekent dat kwaliteit moet worden opgeofferd. Daarom hebben we de professionele basisstofzuiger welke in elke winkel te vinden is, verbeterd met behoud van alleen zijn lichtheid en compactheid.

Waarin verschilt deze Du-puy stofzuiger? Ten eerste in de materiaalkeuze. Er zijn alleen thermisch gevormde kunststoffen en industriële staalsoorten gebruikt, welke robuust en duurzaam zijn.

Ten tweede verschilt de stofzuiger in de meervoudige filteropties. Zo maken een M-filter en H-filter het mogelijk om de stofzuiger ook te gebruiken wanneer een absoluut filter of ATEX-certificering nodig is.

Waarom een Du-puy stofzuiger gebruiken voor uw schoonmaakbedrijf?

Onze stofzuigers zijn van professionele kwaliteit en duurzaam, waardoor u er lange tijd plezier van zult hebben. Andere voordelen van onze stofzuigers:

Krachtige en compacte stofzuigers
Essentie, de stevigheid van staal en kunststof en de betrouwbaarheid van een industriële zuigmotor: dat zijn de ingrediënten die we binnen Du-puy gebruiken om het assortiment professionele stofzuigers voor schoonmaakbedrijven samen te stellen.

De veelheid aan oplossingen
Van grote organisaties tot kleine professionele schoonmaakbedrijven, het Du-puy assortiment industriële stofzuigers voor deze sector biedt een breed scala aan oplossingen, aanpasbaar voor elke toepassing.

Op maat gemaakte stofzuigers
Bij Du-puy is ons vakmanschap onze handtekening: we kunnen de productieflexibiliteit garanderen om te reageren op elk aanpassingsverzoek, zelfs voor de meest complexe situaties. Onze stofzuigers zijn echt op maat gemaakt voor schoonmaakbedrijven.

Advies nodig?
Wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl. Wij voorzien u graag van een passende zuigoplossing voor uw bedrijf!

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies