Welkom bij Du-Puy!

We streven samen naar het beste resultaat

Wij zijn Du-Puy

Onze inspiratie: uw bedrijf
Du-puy is sinds 1964 gespecialiseerd in industriële stofzuigers voor vloeistoffen en vaste materialen in alle industriële toepassingen. Sinds de eerste industriële stofzuiger is de constructiefilosofie niet geïnspireerd door massaproductie maar door het zoeken naar maatwerkoplossingen, ontworpen op basis van de behoeften van de klant. Van het ontwerp tot de verzending, onze industriële stofzuigers zijn perfect doordacht tot in elk detail om de best mogelijke oplossing voor de eindgebruiker te garanderen.

Een compleet assortiment industriële stofzuigers
Tegenwoordig bestaat het assortiment uit 230 Volt en krachtstroom industriële stofzuigers die geschikt zijn voor het opzuigen van elk type materiaal: dampen, stoffen, vloeistoffen van korrelig tot zwaar, vast, licht, en volumineus. Het DU-PUY programma biedt industriële stofzuigers, gepatenteerde kantelbare stofzuigers, zuigsilo's, centrale systemen, stofafscheiders, roestvrijstalen stofzuigers, ATEX gecertificeerde stofzuigers, pneumatische transportsystemen en krachtige stofzuigers voor de zware industrie.

Waarom kiezen voor Du-puy Nederland?
Kiezen voor een op maat gemaakte Du-puy-machine betekent dat u verzekerd bent van een hoogwaardige oplossing en toegewijde ondersteuning. Du-puy heeft een breed productprogramma bestaande uit maar liefst 13 lijnen. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij u helpen de machine te kiezen welke het meest geschikt is voor uw situatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon en we helpen u graag verder!

Contact opnemen

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies