Toepassingen

Industriële stofzuigers voor elke industrie

De industriële stofzuigers van Du-puy zijn de oplossing voor elke behoefte op het gebied van stofzuigen, aangezien ze elk soort materiaal kunnen opzuigen en verwerken. Metaalspanen, stof, olie, smeermiddelen, vloeistoffen, vaste stoffen.. het kan allemaal. Een wereld aan oplossingen voor een wereld van toepassingen!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Du-puy stofzuigers? 

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Toepassingen Assortiment

Een unieke industriële stofzuiger voor elke industrie

Als professional in uw vakgebied wilt u zeker geen compromis sluiten over het onderhoud van uw machines en gereedschappen. Daarom zet Du-Puy zich al meer dan vijftig jaar in om te innoveren en een constant evoluerend assortiment industriële stofzuigers voor te stellen. Dankzij het brede scala aan modellen, van de meest veelzijdige tot de meest gespecialiseerde, kan Du-Puy u oplossingen bieden die elk type materiaal kunnen opzuigen. Met trots stellen wij dat er geen materiaal is dat onze producten niet kunnen stofzuigen.

Een breed productassortiment industriële stofzuigers

Het volledige assortiment industriële stofzuigers van Du-puy is tot in detail bestudeerd en ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals uit de meest uiteenlopende industrieën: voedsel, papier, cement, chemie, farmaceutica, staalfabrieken, schoonmaakbedrijven, hout, mechanica, OEM, plastic, zandstralen, textiel en glas. Du-puy biedt ook een reeks ATEX stofzuigers die geschikt zijn voor gebruik in gevaarlijke omgevingen.

De oplossingen voor uw behoeften

Het inzetten van een industriële stofzuiger voor het schoonzuigen van werk- en productieomgevingen heeft diverse voordelen, waaronder:

Veiligheid voor werknemers
Veiligheid staat bij ons voorop. De Du-puy industriële stofzuigers (ATEX en niet-ATEX) zijn ontworpen en gecertificeerd om maximale veiligheid te garanderen tegen explosieve en/of giftige stoffen die vrijkomen in de werkomgeving.  

Kracht, robuustheid en betrouwbaarheid
Bij Du-puy maken we elke dag industriële stofzuigers, waarvan de sterke punten aandacht voor detail, stevig staal en kunststof zijn. Du-puy staat garant voor de krachtigste en betrouwbaarste machines op de markt tot nu toe.

Compleet & op maat gemaakt assortiment
Van grote bedrijven tot kleine laboratoria, de meerwaarde van Du-puy is de flexibiliteit in de productie: we garanderen een niveau van vakmanschap dat aan alle gepersonaliseerde verzoeken voldoet, zelfs voor de meest veeleisende klanten.

Bezoek ons gedeelte van de website gewijd aan uw branche of vraag ons verkoopteam voor meer informatie. Ontdek de voordelen en oplossingen die u kunt krijgen door een Du-puy stofzuiger in te zetten!

Vrijblijvend advies
Wilt u geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 072 - 562 98 37 of mail naar
info@du-puy.nl

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies