Toepassingen

OEM Machinebouw

Industriële stofzuigers speciaal voor de OEM-sector.

De stofzuigers van Du-puy zijn robuust en duurzaam en daardoor zeer geschikt voor de zeer veeleisende OEM-sector. Onze machines helpen u met het optimaliseren van uw productiecyclus. Hieronder krijgt u een idee van de mogelijkheden. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
OEM Machinebouw Assortiment

Industriële stofzuigers voor machinebouwers

Bedrijven die productiemachines bouwen voor de meest uiteenlopende sectoren (mechanica, oppervlaktebehandeling, elektronica, papier, hout, automobiel, voeding, landbouw, bouw, enz.) moeten vacuümunits integreren in hun productiecycli. Industriële stofzuigers die gedurende de hele productiecyclus aanwezig zijn, verbeteren de efficiëntie, garanderen de veiligheid van de werknemers en optimaliseren de bedrijfsmiddelen.

Vele mogelijkheden met een industriële stofzuiger

Elk soort productiemachine heeft een specifieke behoefte waarop Du-puy professioneel kan inspelen. Het assortiment stofzuigers dat we aanbieden, is erg breed en omvat bijvoorbeeld stofafscheiders welke zijn uitgerust met een elektrische ventilator die continu zwevend stof kan opzuigen.

Andere modellen, zoals units aan boord van machines, kunnen voor diverse toepassingen worden ingezet. Zo is het mogelijk om licht afval te behandelen met een middelgroot systeem, machines rechtstreeks aan te sluiten op oppervlaktebehandelingsapparatuur, het afzuigen van lasrook, etc.

Snelle en efficiënte verwijdering van afval en verwerkingspoeders, staan garant voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct en een goede continue werking van het productieproces.

Pneumatisch transport

Du-puy zuigt niet alleen: we transporteren ook! Dient u tijdens het productieproces grondstoffen in granulaat of poeder te vervoeren? Du-puy heeft een compleet assortiment pneumatisch transport ontwikkeld, welke geschikt is voor het snel en veilig transporteren van materiaal van punt A naar punt B.

Waarom een Du-puy stofzuiger gebruiken voor OEM’s?

De industriële stofzuigers van Du-puy voor OEM’s hebben diverse voordelen, waaronder:

Flexibiliteit en ervaring
Bij Du-puy ontwerpen en vervaardigen we op maat gemaakte oplossingen om producten te leveren die voldoen aan de technische kenmerken van machines en klanten, waarbij we waar nodig het zuig- en afvoerproces automatiseren om zo een grotere productie efficiënte te bereiken.

Verhoogde productiviteit voor OEM’s
De integratie van een industriële stofzuiger die speciaal voor de klant en zijn specifieke branche is gemaakt, garandeert een verhoogde productiviteit voor fabrikanten wereldwijd.

Industriële stofzuigers voor OEM’s voor alle sectoren
De knowhow van Du-puy voldoet aan de eisen van vele industriële sectoren: mechanica, oppervlaktebehandeling, elektronica, papier, hout en nog veel meer.

Advies nodig?
Wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl. Wij voorzien u graag van een passende zuigoplossing voor uw bedrijf!

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies