Toepassingen

Chemische & farmaceutische industrie

De beste zuigoplossingen voor de strengste industrieën.

Binnen de chemische en farmaceutische industrie dient men te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ons assortiment zuigoplossingen voldoet aan deze eisen en maakt het mogelijk om op een veilige en gezonde wijze stoffen binnen deze industrieën op te zuigen. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Chemische & farmaceutische industrie Assortiment

Industriële stofzuigers voor de chemische en farmaceutische industrie

Hoe zeker je een veilige en hygiënische medische, farmaceutische of chemische omgeving? De farmaceutische en chemische sector vragen om maximale beheersing van vluchtige stoffen (dampen en stof). Verder is een hoge mate van hygiëne, sterilisatie en reiniging noodzakelijk om het terugkerende besmettingsrisico in laboratoria, cleanrooms en productielocaties te voorkomen.

De vloeren en machines in deze industrieën kunnen grondig gereinigd worden met Du-puy machines, welke speciaal ontworpen zijn om niets aan het toeval over te laten. De verwijdering van afval of restanten in een gevaarlijke omgeving, wordt verzekerd door het complete assortiment industriële stofzuigers van Du-puy.

In samenwerking met professionals uit de industrie, heeft Du-puy machines ontworpen die de meest gewilde functies kunnen bieden om de veiligheid en werkefficiëntie in uw bedrijf te garanderen, zoals gebruik van roestvrij staal, ATEX-certificering, absolute klasse H filtratie, minimaal geluidsniveau en aangepaste aanpassingen aan de machines.

Protocollen en voorschriften naleven zonder tijd te verspillen, dat is het kwaliteitsniveau van Du-puy. Onze industriële stofzuigers zijn zo ontworpen dat er geen stof op externe elementen terecht kan komen, wat een gezonde omgeving garandeert. Onze machines kunnen continu ingezet worden dankzij krachtige driefasige motoren met zijkanaalventilatoren, waardoor uw systeem efficiënter en winstgevender wordt.

Pneumatisch transport voor 360° efficiëntie

Bent u op zoek naar een oplossing om grondstoffen en uw afgewerkte producten van het ene punt naar het andere te verplaatsen? Du-puy heeft een reeks pneumatisch transport ontwikkeld, waarmee u poeders en korrels kunt verplaatsen zonder risico op besmetting.

Deze pneumatische transportbanden werken met eenfasige of driefasige motoren of met perslucht (venturi-systeem) volgens de behoeften van uw productie installatie. Ideaal in fabrieken waar productiemachines en –systemen zoals reactoren, mengers, doseermachines, containers en blistermachines in bedrijf zijn. Ons pneumatisch transport zorgt voor het verhogen van uw productie efficiëntie. Al onze machines zijn ISO 4 compatibel en kunnen geleverd worden met ATEX certificering.

Of u nu productieafval, poeders of gevoelig materiaal moet opzuigen, samen met u kunnen wij in uw laboratorium een globale afzuig- en transportoplossing bouwen.

Voordelen van een Du-puy stofzuiger in de chemische en farmaceutische industrie

Maximale veiligheid in de branche
De standaarden van Du-puy stofzuigers (zowel ATEX als niet-ATEX) zijn essentieel om maximale veiligheid te garanderen tegen de explosieve en/of giftige eigenschappen van opgezogen materialen.

Aangepaste industriële stofzuigers
Deze specifieke gebieden vereisen vaak een hoog niveau van technisch maatwerk met betrekking tot de specifieke producttoepassing. Du-puy is in staat om snel en tijdig elke industriële behoefte op te lossen.

Hygiëne, stevigheid en gebruiksgemak
De industriële stofzuigers van Du-puy zijn bestemd voor de chemische en farmaceutische industrie. Deze machines zijn standaard voorzien van een aantal kenmerken, zoals een roestvrijstalen constructie, zijn stevig, compact en krachtig, beschikken over een laag geluidsniveau en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Advies nodig?
Wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl. Wij voorzien u graag van een passende zuigoplossing voor uw bedrijf!

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies