Toepassingen

Cement industrie

Industriële stofzuigers voor cementstof

Bij Du-puy bent u aan het juiste adres voor efficiënte en duurzame zuigoplossingen welke geschikt zijn voor het opzuigen van cementstoffen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te nemen, of bekijk het assortiment stofzuigers dat geschikt is voor cementfabrieken hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Cement industrie Assortiment

Industriële afzuiging voor cementpoeder

Cementpoeder is één van de gevaarlijkste stoffen voor de menselijke gezondheid. Het inademen of langdurig inslikken van cementstof, kan zowel op korte als op lange termijn ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken (ademhalingsproblemen, huidirritatie of spijsverteringsproblemen).

Het is essentieel om de gezondheidsrisico’s voor werknemers te elimineren door de werkomgevingen zorgvuldig te reinigen. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zoals maskers en veiligheidsbrillen, is het eerste beschermingsniveau tegen cementstof. Door de werkomgeving zorgvuldig te reinigen met een industriële stofzuiger, kunnen de gezondheidsrisico’s die voortvloeien uit het inademen van deze poeders verder worden verminderd.

Industriële afzuiging voor cementfabrieken

Of u nu een vast afzuigsysteem of een mobiele industriële stofzuiger nodig heeft, Du-puy kan u van de juiste oplossing voorzien. Onze experts werken al meer dan 50 jaar samen met cementprofessionals en kennen perfect de noden van uw branche. Breken, rauw malen, in de oven passen en transporteren, de historische expertise van Du-puy garandeert u een eenvoudig, efficiënt en competent productieproces.

Onze industriële stofzuigers voor cementfabrieken zijn in staat om hoge zuigkrachtwaarden te genereren en garanderen zeer efficiënte filtersystemen, welke speciaal ontworpen zijn voor sterk impregnerende materialen zoals cementpoeder.

Drie voordelen van een Du-puy stofzuiger in de cementindustrie

Veiligheid en gezondheid in cementfabrieken
Het continu opzuigen van grote hoeveelheden dicht materiaal, zoals cement en betonstof, beperkt het risico voor ademhalingsproblemen, huidirritaties of spijsverteringsproblemen en andere menselijke gezondheidsproblemen.

Continue afzuiging, echte macht
Het innovatieve en krachtige pneumatische systeem (6 bar) voor automatische filterreiniging maakt het mogelijk om continu te stofzuigen, zonder de filters handmatig te moeten reinigen of vervangen. 

Centraal stofzuigsysteem voor grote cementfabrieken
Een centraal stofzuigsysteem is ideaal voor grootschalige cementfabrieken. Het systeem verzamelt gelijktijdig en op meerdere locaties in de fabriek grote hoeveelheden materiaal om een optimale output te bereiken, waardoor de werkprestaties worden verbeterd en de onderhoudskosten worden verlaagd.

Advies nodig?
Wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies