Toepassingen

Zandstralen

De krachtigste zuigoplossingen voor uw zandstraalafval

Het afval dat vrijkomt bij zandstralen is een van de moeilijkst verwijderbare materialen in de industrie. Du-puy heeft een assortiment industriële stofzuigers ontworpen welke speciaal voor deze toepassing geschikt zijn. Zeer robuust en breed inzetbaar. Hieronder krijgt u een idee van de mogelijkheden. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Zandstralen Assortiment

Industriële stofzuigers voor zandstralen

Welke zuigoplossingen zijn er voor deze zware industrie? Bij het zandstralen komen veel reststoffen vrij. Naast zand vermengd met metaalafval, zijn deze resten samengesteld uit oplosmiddelen en moeten ze uit diepe en moeilijk bereikbare plaatsen worden gezogen. Dit soort werk vereist het gebruik van een industriële stofzuiger met een hoog vermogen, welke continu kan werken in moeilijke omgevingen en in contact kan komen met schurende materialen.

Het type straalzand dat wordt gebruikt, is niet belangrijk: SA1, SA2, SA2e1 / 2, SA3 – noch worden de mondstukken gebruikt. Du-puy heeft een reeks krachtige industriële stofzuigers ontwikkeld, die perfect voldoen aan alle behoeften van zandstraalprofessionals.

Krachtige industriële stofzuiger: sterkte, weerstand en modulariteit

Du-puy heeft een nieuwe reeks industriële stofzuigers voor zwaar gebruik ontworpen en geproduceerd. Krachtig en resistent, ze kunnen worden geleverd in een vaste of mobiele versie. Deze nieuwe serie is gebouwd in Italië met de beste materialen en vakkundig personeel en stelt u in staat om eenvoudig en efficiënt zandresten te verwijderen. De levering van een anti-schurende rubberen slang, garandeert uitstekende zuigprestaties en een vrijwel oneindige levensduur.

Du-puy staat naast uw bedrijf en staat garant voor het meest geschikte materieel voor reiniging en onderhoud van uw productie-installatie en voor alle reinigings- en zuigproblemen gerelateerd aan industrieel zandstralen.

De voordelen van een krachtige industriële stofzuiger van Du-puy

Onze industriële stofzuigers voor zandstralen hebben diverse voordelen, waaronder:

Grote vacuümeffectiviteit
Du-puy’s krachtige stofzuigers maken diepe, uitgebreide zandzuiging op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk.

Onverwoestbare stofzuigers voor industrieel zandstralen
Het Du-puy assortiment wordt gekenmerkt door een constructie van 5 mm dik plaatstaal die bestand is tegen de slijtage van het metaalgeruis, zelfs bij het zwaarste gebruik.

Mogelijkheid om het opgezogen zand te hergebruiken
De Du-puy Silos serie is de ideale oplossing om snel een grote hoeveelheid metaalzand op te zuigen en gemakkelijk af te voeren in zandstraalmachines of grills voor hergebruik.

Advies nodig?
Wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl. Wij voorzien u graag van een passende zuigoplossing voor uw bedrijf!

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies