Toepassingen

Textielindustrie

De beste zuigoplossingen voor de textielindustrie.

Tijdens de productiecyclus van textiel is het noodzakelijk dat stoffen en restmaterialen op een veilige en efficiënte manier worden opgezogen en verwijderd. De industriële stofzuigers van Du-puy speciaal voor de textielindustrie bieden hier een oplossing. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Textielindustrie Assortiment

Industriële stofzuigers voor de textielindustrie

De textielindustrie kent verschillende behoeften tijdens de verschillende fasen van het productieproces. Reinigingsmachines, zoals kaarden of weefgetouwen, reiniging van werkomgevingen, terugwinning van olie en emulsies die gebruikt worden tijdens de leerverwerking in de tanks, uw bedrijf heeft vele behoeften waar Du-puy de oplossing voor heeft.

Dankzij ons contact met klanten hebben wij diverse industriële stofzuigers specifiek ontworpen voor de textielindustrie. Deze industriële stofzuigers kunnen snel en veilig afval en restanten van textiel, papier, karton en andere lichte of volumineuze materialen die kenmerkend zijn voor deze productie, terugwinnen.

Industriële stofzuigers speciaal ontworpen voor uw specifieke behoeften

Maakt u zich zorgen dat de industriële stofzuiger te omvangrijk is of onvoldoende capaciteit heeft? Geen probleem met onze industriële stofzuigers: een slim containersysteem comprimeert afval op de bodem en levert een perfecte prestatie, capaciteit en vormverhouding.

Met onze oliezuigers is het mogelijk om de olie die in de tanks is opgeslagen te verwijderen en terug te winnen, waardoor de werkefficiëntie en de productiviteit worden verbeterd.

Du-puy ontwikkelt de industriële stofzuigers als echte instrumenten om de effectiviteit van uw bedrijf te verbeteren.

De voordelen van een Du-puy stofzuiger voor in de textielindustrie

Onze stofzuigers voor in de textielindustrie beschikken over diverse voordelen, waaronder:

Perfecte stofzuigers voor de textielindustrie
Beschikbaarheid van enkelfasige of driefasige compacte modellen voor verschillende behoeften: van reinigingsmachines (kaartmachines en frames) tot het reinigen van de werkomgeving.

Ondersteunende afvoer voor textielresten
Met de filterzak in de 100 of 200 liter container, is het mogelijk om het textielschroot snel te verwijderen.

Gespecialiseerde vacuümfilters voor de textielindustrie
Meerdere filters voor modellen uit de TS-serie maken het één van de meest veelzijdige machines in het Du-puy assortiment. Deze stofzuigers zijn uitgerust met filters van polyester, nylon of papier voor fijn en verstopt stof en zijn daardoor zeer efficiënt in het filteren van opgezogen stoffen.

Advies nodig?
Wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl. Wij voorzien u graag van een passende zuigoplossing voor uw bedrijf!

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies