Toepassingen

Metaalbewerking

Industriële stofzuigers voor het opzuigen van spanen en koelvloeistof.

Bij werkzaamheden in de metaalbewerking komen grote hoeveelheden spanen en koelvloeistof vrij. Deze materialen kunnen met een industriële stofzuiger van Du-puy eenvoudig en snel opgezogen worden. Zo kunnen medewerkers veilig en efficiënt hun werkzaamheden blijven verrichten. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Metaalbewerking Assortiment

Industriële stofzuigers voor de metaalbewerking

Verwijdering van smeermiddelen en krullen is een strijd om productie efficiëntie. CNC- en machinegereedschappen produceren belangrijke hoeveelheden schroot en metaalkrullen in verschillende maten en gewichten. Opgehoopt in tanks, moeten ze regelmatig worden verwijderd en afgevoerd. Bovendien moet het metaalstof dat aan de mechanismen en gereedschappen achterblijft, regelmatig worden afgezogen om een altijd optimaal productieproces te garanderen. Elke productiefaciliteit heeft een industriële stofzuiger nodig om efficiënt te kunnen blijven werken.

Industriële stofzuiger: een eenvoudige en duurzame stofzuigoplossing

Du-puy, al meer dan 30 jaar vacuümexpert in de mechanische en automobielsector, heeft een reeks producten ontwikkeld die uniek zijn op de markt: industriële stofzuigers met filtratie van oliën. Ontworpen voor het opzuigen van smeeroliën, emulsies en emulsies gemengd met krullen, zijn ze in staat om vloeistoffen uit vaste stoffen te filteren.

Dit eenvoudige en snelle macrofiltratieproces maakt daarom hergebruik van het aangezogen koelmiddel mogelijk, door het opnieuw in werktuigmachines te introduceren. Dit heeft duidelijke economische voordelen. Met een industriële stofzuiger van Du-puy kunt u geld besparen op de kosten voor afvalverwijdering van afgewerkte olie, grondstoffen en logistiek. Van de kleine werkplaats tot bedrijven met gigantische productielijnen, we hebben altijd een industriële stofzuiger die past binnen uw bedrijf.

Innovatie ten dienste van industriële efficiëntie

Onze industriële stofzuigers voor het opzuigen van oliën en spanen, zijn door de jaren heen altijd bijzonder gewaardeerd door onze klanten. Maar waarom? Omdat Du-puy stofzuigers altijd het onderwerp van speciale zorg zijn geweest van onze onderzoekers, waardoor ze de meest precieze, krachtige en innovatieve producten op de markt zijn.

Du-puy stofzuigers zijn ontworpen dankzij talloze observaties ter plaatse om te anticiperen op de behoeften en om professionals in de mechanische-, automobiel- en zware industrie tevreden te stellen. Du-puy machines zijn gemaakt van de beste materialen, bestand tegen slijtage door de meest schadelijke oliën en zijn een echte investering voor de productiviteit van uw bedrijf.

Waarom een Du-puy stofzuiger gebruiken in de mechanische industrie?

Het inzetten van een oliezuiger van Du-puy heeft vele voordelen, waaronder:

Financiële besparingen
Het voordeel van de oliezuigers en spanenzuigers van Du-puy ligt in het recyclen van oliën en emulsies, wat resulteert in duidelijke kostenbesparingen voor de verwijdering van olie.

Betere productiviteit
Onze oliezuigers zorgen voor een belangrijke verkorting van de reinigingstijd (van 2 tot 3 uur per tank naar 30 minuten), minder schoonmaakpersoneel en een duidelijke vermindering van het aantal machinestilstanden.

Krachtige één- of driefasige motoren
Onze OIL-modellen zijn uitgerust met krachtige één- of driefasige motoren. Het bereik begint bij 3 kW en loopt op tot 12,5 kW. Krachtigere systemen kunnen naar wens van de klant worden samengesteld. Daarnaast zorgt de elektrische pomp voor een onafhankelijke afvoer van vloeistoffen.

Advies nodig?
Wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 9837 of per mail op info@du-puy.nl. Wij voorzien u graag van een passende zuigoplossing voor uw bedrijf!

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies