WD Serie

 • WD Serie industriële stofzuigers
 • WD1000 industriële stofzuiger
 • WD1500 industriële stofzuiger
 • WD1500 met kantelcontainer industriële stofzuiger
Du-puy

WD Serie

De WD serie van DuPuy is een serie stofzuigers welke gebruikt kunnen worden om zowel droge stoffen als vloeistoffen te zuigen. Dankzij de compacte afmetingen is de WD serie ideaal om in te zetten in kleinere ruimtes of ruimtes waar weinig loopruimte aanwezig is.

De WD industriële stofzuigers zijn standaard uitgevoerd met één krachtige bypass motor op 230 Volt en zijn te krijgen in drie uitvoeringen, welke verschillen in afmetingen, type filter en opvangcapaciteit.

Geschikt voor nat- en droog zuigen
Deze industriële stofzuigers zijn te gebruiken voor het opzuigen van droge stoffen, maar ook voor het opzuigen van vloeistoffen. Om vloeistoffen op te kunnen zuigen, verwijdert u gemakkelijk het polyester zakfilter. Hierna is het direct mogelijk om vloeistoffen op te zuigen.

De opvangcontainer is standaard uitgevoerd met een flottersysteem. De flotter zal samen met het op te zuigen vloeistof omhoog komen en de machine afsluiten zodra de container is volgezogen. Hierdoor kunt u gemakkelijk vloeistoffen opzuigen zonder het risico te lopen op vloeistof in de motorkop.  

WD1000 industriële stofzuiger
De WD1000 industriële stofzuiger is standaard voorzien van 25 liter opvangcapaciteit en een zakfilter met 2.000 cm² filteroppervlakte. Afmetingen: 420 x 420 x 730 mm.

WD1500 industriële stofzuiger
De WD1500 industriële stofzuiger is standaard voorzien van 65 liter opvangcapaciteit en een groot zakfilter met 2.000 cm² filteroppervlakte. Afmetingen: 530 x 680 x 890 mm.

Optioneel kan dit model worden uitgevoerd met aangepast frame zodat de container in zijn geheel gekanteld kan worden om te ledigen. Dit model is ook te verkrijgen in een kleine uitvoering welke geschikt is voor het zuigen van droge stoffen.

Voordelen
 • 1 krachtige 230V motor
 • Compacte afmetingen
 • Scherp geprijsd
 • Voor nat- en droog zuigen
 • 25 & 65 liter opvangcapaciteit
 • Inclusief standaard accessoires
 • WD1500 optioneel uit te voeren met kantelframe

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
WD Serie
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Vermogen1,1 kW
Max. luchtdebiet180 m3/uur
Max. onderdruk2.400 mmH2O
Type filterZakfilter
Oppervlakte hoofdfilter2.000 cm2
Filter efficiëntieL (3 micron)
Inhoud vuilcontainer25 / 65 liter
Inlaat diameter40 mm
Afmetingen42x42x73 / 53x53x89 cm
Gewicht15 / 21 kg

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Nat & Droog catalogus Du-Puy

Du-puy heeft een speciaal nat & droog assortiment van professionele stofzuigers ontwikkeld welke geschikt zijn voor professionals die op zoek zijn naar een praktische oplossing voor hun stofprobleem. Het Nat & Droog assortiment is compact, mobiel en breed inzetbaar. Bekijk de mogelijkheden in onze catalogus!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies