Slanghaspel 50 mm

Accessoires en onderdelen

Slanghaspel 50 mm

De 50 mm slanghaspel van Dupuy is standaard uitgevoerd met een 7 of 10 meter lange antistatisch uitgevoerde zuigslang met een diameter van 50 mm. Geschikt om te monteren aan de wand of aan het plafond is deze slanghaspel ideaal om in combinatie met een industriële stofzuiger te gebruiken in een centraal stofzuigsysteem.

Slanghaspel met veermechanische voor juiste positie
Standaard wordt deze slanghaspel geleverd met een veermechanisme, welke ervoor zorgt dat de zuigslang in de juiste positie wordt gehouden. Dankzij een automatische stroomregelklep gaat de zuigslang pas open op het moment dat deze wordt uitgetrokken. De microswitch schakelaar op de plek zorgt ervoor dat deze, indien gekoppeld aan de industriële stofzuiger, ervoor zorgt dat de stofzuiger aan- en uit wordt geschakeld wanneer de slang wordt uitgetrokken.

Slanghaspel voor ergonomisch sneller schoonmaken
Een slanghaspel is een gebruiksvriendelijk en ergonomisch product welke het schoonmaken sneller en efficiënter maakt in industriële omgevingen. Dankzij de extreem fijne constructie wordt er niet alleen schoner gewerkt maar ook stiller en slijt de zuigslang minder snel doordat deze zelden of nooit in contact komt met de vloer. Geschikt voor aansluiting op een leidingsysteem middels Ø50 mm koppeling.

Standaard uitgevoerd in RAL 9022.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Model:
TA.0249.0000
Inlaat diameter50 mm
Afmetingen80x24x65 cm / 94x30x65 cm

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies