W2 Oven

  • W2 industriële fijnstof stofzuiger Du-puy
  • Polyester sterfilter W2 industriële stofzuiger geschikt voor fijnstof
Du-puy

W2 Oven

De W2 Oven is een industriële stofzuiger geschikt voor het veilig reinigen van ovens in bakkerijen. Dankzij de aanwezigheid van een NOMEX hittebestendig filter en een speciale accessoireskit met hittebestendige eigenschappen kunnen bakkerijen ervoor zorgen dat er geen restmaterialen in de oven achterblijven. Hierdoor wordt productcontaminatie voorkomen.

Filtersysteem industriële stofzuiger
Doordat de W2 industriële stofzuiger voorzien is van een hittebestendig NOMEX polyester sterfilter, is deze stofzuiger uitermate geschikt om materialen op te zuigen met temperaturen tot 240°C. De eigenschappen van een polyester sterfilter zorgen ervoor dat deze ideaal zijn voor het opzuigen van restmaterialen poeders. Het filter heeft een klein oppervlakte (20.000 cm²), maar een grotere omtrek. Hierdoor gaat het filter niet verstopt zitten waardoor de zuigkracht veel langer behouden blijft. Het filter is effectief te reinigen door gebruik te maken van de handmatige filterschudder. Hierdoor komen stoffen los van het filter en vallen deze automatisch in de opvangcontainer.

40 liter opvangcapaciteit en geschikt voor lange slanglengtes
Voorzien van 40 liter opvangcapaciteit kan de W2 oven gebruikt worden voor kleine en grote hoeveelheden stoffen en restmaterialen. Dankzij twee onafhankelijke by-pass motoren op 230 Volt heeft deze industriële stofzuiger voldoende vermogen om met een zuigslang te werken tot wel 10 meter!

Ideaal voor het reinigen van ovens!
Veilig uw materiaal reinigen met een industriële stofzuiger? De W2 is geschikt voor meerdere werkzaamheden en daarom de ideale partner op het gebied van ontstoffing voor bakkerijen!

Voordelen
  • 2 krachtige 230V motoren
  • Compacte afmetingen
  • Hittebestendig NOMEX hoofdfilter
  • 40 liter opvangcapaciteit
  • Inclusief hittebestendige accessoires
  • Optioneel uit te voeren met ATEX certificaat

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
W2 Oven
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,2 kW
ATEX ZoneOptioneel Zone 22
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2.400 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter20.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieNOMEX hittebestendig tot 240°C
FilterreinigingJa, handmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer40 liter
Inlaat diameter50 mm
Afmetingen55x63x115 cm

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies