W3 Oven

  • W3 industriële stofzuiger geschikt voor fijnstof Du-puy
  • W3 industriële stofzuiger met 100 liter container
Du-puy

W3 Oven

De W3 Oven is een industriële stofzuiger welke uitermate geschikt is voor diverse reinigingstoepassingen in bakkerijen en de voedingsindustrie. Dankzij zijn uitvoering met hittebestendig NOMEX sterfilter en hittebestendige accessoireskit kan de W3 oven ingezet worden om ovens veilig te reinigen tot een temperatuur van 240°C.

Krachtigste industriële stofzuiger op 230 Volt
Deze industriële stofzuiger is gemaakt van gecoat staal en zeer gemakkelijk in gebruik. Met drie by-pass motoren op 230 Volt is de W3 de krachtigste industriële stofzuiger op 230 Volt en daarmee ideaal om te gebruiken voor meerdere toepassingen met een zuigslang lengte tot wel 20 meter.

Grote opslagcapaciteit en filtersysteem
Gezogen materialen komen terecht in een 65 liter opvangcontainer, welke optioneel uit te breiden is tot 100 liter. Deze industriële stofzuiger is uitgevoerd met een hittebestendig NOMEX polyester sterfilter, welke een filteroppervlakte heeft van 20.000 cm². Het filter heeft een kleiner oppervlakte maar een grotere omtrek. Hierdoor gaat het filter niet verstopt zitten, waardoor de belasting op het filter vele malen lager is en de zuigkracht behouden blijft. Het filter kan eenvoudig gereinigd worden door gebruik te maken van de handmatige filterschudder. Door deze filterschudder op en neer te bewegen, worden vastzittende stoffen op het filter losgeklopt. Het effectief reinigen van het filter zorgt ervoor dat het filter tot wel 4 jaar mee kan gaan.

Optioneel te voorzien van een HEPA H14 veiligheidsfilter
Optioneel kan de W3 oven uitgevoerd worden met een HEPA H14 veiligheidsfilter. Dit filter zorgt ervoor dat gezogen stoffen niet worden uitgeblazen in de werkomgeving. Hierdoor worden de werknemers beschermd tegen schadelijke stoffen.

De ideale industriële stofzuiger voor bakkerijen en de voedingsindustrie
De W3 oven is dankzij zijn veelzijdigheid de ideale industriële stofzuiger voor reinigingswerkzaamheden in de voedingsindustrie en bakkerijen!

Voordelen
  • Krachtige 230V motoren
  • NOMEX hittebestendig sterfilter
  • 65/100 liter opvangcapaciteit
  • Inclusief hittebestendige accessoireskit
  • Snel en gemakkelijk te legen container

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
W3 Oven
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,3 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.400 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieNOMEX hittebestendig
FilterreinigingJa, handmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer65 / 100 liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen58x60x135 cm

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies