W3 AIR 25V

  • W3 AIR persluchtstofzuiger voorzien van 25 Venturi ejectoren
  • Accessoiresmand persluchtstofzuiger
Du-puy

W3 AIR 25V

De W3 AIR 25V is een industriële stofzuiger welke werkzaam is op perslucht en geschikt is voor natte, droge en stoffige toepassingen tegelijkertijd. Doordat de stofzuiger op perslucht werkzaam is, kunt u deze stofzuiger inzetten in omgevingen waar geen elektriciteit aanwezig is. Deze persluchtstofzuiger maakt gebruik van 25 venturi ejectoren waarmee een maximaal luchtdebiet van 590 m3/uur en een maximale onderdruk van 5.000 mmH2O wordt bereikt. 

Hoe werken de venturi ejectoren?
Eenvoudig gezegd wordt bij een persluchtstofzuiger perslucht door een conische venturi opening gestroomd. Wanneer de perslucht de conische opening verlaat naar de grotere open lijnen, daalt de druk en neemt de snelheid toe. Hierbij wordt vacuüm gevormd, waardoor een luchtstroom wordt gecreërd. 

Filtersysteem
Deze persluchtstofzuiger is uitgerust met een polyester sterfilter in stofklasse L (3 micron) met een filteroppervlakte van 20.000 cm2. Daarnaast is de stofzuiger uitgerust met een schudhendel, welke u op en neer kunt bewegen, waardoor het filter wordt geschud. Dit schudden zorgt ervoor dat het filter eenvoudig gereinigd wordt, wat een langere levensduur van het filter opleverd. 

Opslagcapaciteit
De vacuümunit is gemonteerd op een robuuste metalen structuur, voorzien van stevige industriële wielen, ideaal voor mobiel gebruik op oneffen oppervlakken. Opgezogen materialen worden opgevangen in de vuilcontainer welke zich onder de machine bevindt. Deze vuilcontainer heeft een opslagcapaciteit van 100 liter en kan eenvoudig, middels een hefsysteem, onder de stofzuiger vandaan gereden worden om te legen. 

ATEX perslucht stofzuiger
Interesse in deze perslucht stofzuiger maar heeft u te maken met een ATEX Zone 22 omgeving? Geen probleem! De W3 AIR 25V is ook leverbaar met een ATEX Zone 22 certificaat! 

Voordelen
  • 25 krachtige venturi ejectoren
  • Sterke structuur van gecoat staal
  • Hoofdfilter geschikt voor fijne stoffen
  • 65 / 100 liter opvangcapaciteit
  • Snel en gemakkelijk te legen container

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
W3 AIR 25V
Benodigde werkdruk6 bar
Vereiste luchtlevering2.500 liter/minuut
ATEX ZoneOptioneel Zone 22
Max. luchtdebiet590 m3/h
Max. onderdruk5.000 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieKlasse L (3 micron)
FilterreinigingJa, handmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer65 / 100 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet79 dB(A)
Afmetingen70x62x134 cm
Gewicht66 kg

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies