SILOBAG 160

  • Voorafscheider met filter voor het opslaan en filteren van opgezogen stoffen en materialen
Du-puy

SILOBAG 160

De Silobag 160 filter voorafscheider van Du-Puy is een industriële voorafscheider welke veelal gebruikt wordt in combinatie met een centrale stofzuigunit van 4 tot wel 25 kW vermogen. Deze voorafscheider is voorzien van een 160 liter opvangcontainer welke met een hefbeugel onder het filter vandaan te halen is.

Filtersysteem voorafscheider
Het Silobag model kenmerkt zich door te zijn voorzien van polyester zakfilters met een totale oppervlakte van maar liefst 60.000 cm². Standaard uitgevoerd met een automatisch filter reinigingssysteem waardoor de zuigkracht altijd behouden blijft. De polyester zakfilters zijn uitgevoerd in stofklasse hydro-oleophobic antistatisch klasse M (1 micron) en zijn daardoor ideaal om te gebruiken bij het opzuigen van grote hoeveelheden plakkerige stoffen.

Eenvoudig te verplaatsen
De Silobag 160 is voorzien van een sterk gecoat frame welke op de grond geplaatst dient te worden. Dankzij zijn heftruckkokers is deze industriële voorafscheider gemakkelijk te verplaatsen met een heftruck.

Grote opvangcapaciteiten mogelijk
Grote opvangcapaciteit nodig in combinatie met een groot filteroppervlak en automatische reiniging? Het Silobag model voorafscheider is te verkrijgen met een 160 liter container uitvoering en in een uitvoering op een Bigbag frame met 250, 600 en 1.000 liter opvangcapaciteit waarbij direct geleegd kan worden in een Bigbag of container.

Voordelen
  • Sterke structuur van gecoat staal
  • Hoofdfilter geschikt voor fijne & plakkerige stoffen
  • 160 liter opvangcapaciteit
  • Voorzien van heftruck kokers

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOBAG 160
Type filterPolyester zakfilters
Oppervlakte hoofdfilter60.000 cm2
Filter efficiëntieHydro-oleophobic ANT M (1 micron)
FilterreinigingPN automatisch
Inhoud vuilcontainer160 liter
Inlaat diameter120 mm
Afmetingen101x96x240 cm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies