SILOFILTER 200 PN

  • Voorafscheider met filterreinigingssysteem en big bag lediging
  • Filter voorafscheider met 200 liter opslagcapaciteit
Du-puy

SILOFILTER 200 PN

De Silofilter 200 PN is een voorafscheider van Du-Puy welke geschikt is voor het opvangen van grote hoeveelheden materiaal. Deze voorafscheider is het beste in te zetten in combinatie met een industriële stofzuiger met een vermogen tussen de 5,5 en 25 kW. 

Filtersysteem
Deze filter voorafscheider is voorzien van 4 patroonfilters welke een gezamenlijk filteroppervlakte hebben van 106.000 cm2. Deze antistatische filters in stofklasse M (1 micron) zorgen ervoor dat opgezogen stoffen effectief worden gefilterd. In tegenstelling tot de Silofilter 200 is deze PN versie voorzien van een automatisch filterreinigingssysteem welke ervoor zorgt dat de filters tijdig
en automatisch worden gereinigd. 

Opslagcapaciteit
De opslagcapaciteit van deze voorafscheider bedraagt 200 liter. Indien de voorafscheider volgezogen is, kunt u deze eenvoudig ledigen middels een Ø150 mm vlinderklep. Het frame van de voorafscheider is voorzien van haken, waar u eenvoudig een big bag zak aan kunt hangen, zodat het opgezogen materiaal eenvoudig in big bag zakken afgevangen kan worden. 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOFILTER 200 PN
Type filter4 x patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter106.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingAutomatisch fiterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer200 liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen143x99x375 cm
Gewicht330
LedigingMiddels vlinderklep

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies