SILOFILTER 1000 PN

  • ATEX voorafscheider Zone 22 met 1000 liter opslagcapaciteit
Du-puy

SILOFILTER 1000 PN

De Silofilter 1000 PN is een filter voorafscheider welke een robuuste en sterke structuur heeft van gecoat staal. Deze voorafscheider is standaard gebouwd op een industrieel frame met haken en is geschikt voor het opzuigen en filteren van droge en fijne stoffen. Ook het opzuigen van grovere materialen is voor deze voorafscheider geen enkel probleem.

Grote opslagcapaciteit en directe lediging
Met deze voorafscheider kunt u maar liefst 1000 liter stof of restmateriaal opzuigen alvorens de voorafscheider geleegd dient te worden. Dit legen kunt u doen in bigbag zakken, welke eenvoudig onder de voorafscheider aan haken bevestigd kunnen worden. Ook het legen in stortbakken is mogelijk, door deze direct onder de voorafscheider te plaatsen. 

Filtersysteem
Het filtersysteem van deze voorafscheider bestaat uit 3 patroonfilters welke een gezamenlijk filteroppervlakte hebben van 106.000 cm2. Een pneumatisch filterreinigingssysteem zorgt ervoor dat de filters automatisch worden gereinigd. Het gecontroleerd reinigen van de filters zorgt ervoor dat deze schoon blijven, goed blijven werken en een langere levensduur hebben.

Op zoek naar een voorafscheider met een pneumatisch reinigingssysteem maar een kleinere opslagcapaciteit? Dit model is ook leverbaar met 200 en 600 liter opslagcapaciteit!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOFILTER 1000 PN
Type filter4 x patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter106.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingPneumatisch filterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer1000 liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen147x108x390 cm
Gewicht440 kg

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies