SILOBAG 250

  • Filter voorafscheider voor het opzuigen en opslaan van diverse stoffen en materialen
Du-puy

SILOBAG 250

De Silobag 250 is een filter voorafscheider bestaande uit een stalen structuur en behuizing en is hierdoor geschikt voor een buitenopstelling.

Deze voorafscheider is in te zetten in combinatie met een industriële stofzuiger of centrale afzuigunit met een vermogen tussen de 4 en 25 kW en is geschikt voor het opzuigen en filteren van vaste en stoffige materialen. De unit is optioneel te verplaatsen middels een vorkheftruck doordat deze unit is voorzien van heftruck inlaten.

Filtersysteem
De Silobag 250 is uitgerust met een antistatisch teflon hydro-oleophobic filter met een filteroppervlakte van 60.000 cm2. Een pneumatisch filterreinigingssysteem zorgt ervoor dat het filter tijdig wordt gereinigd, zodat het filter een lange levensduur heeft.

Opslagcapaciteit en lediging
De opslagcapaciteit van de Silobag 250 bedraagt 250 liter. Indien de voorafscheider volgezogen is, kan deze eenvoudig worden geleegd, bijvoorbeeld in big bag zakken of stortbakken. Deze unit is uit te rusten met verschillende ledigingskleppen, waaronder een kantelklep of een vlinderklep.

ATEX omgeving
Wilt u de voorafscheider inzetten in een ATEX zonering? Dit model is ook leverbaar in ATEX uitvoering met veiligheidssystemen, zoals explosieveilige panelen, welke bescherming bieden tegen brand en explosies.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOBAG 250
Type filterHydro-oleophobic filter
Oppervlakte hoofdfilter60.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingPneumatisch filterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer250 liter
Inlaat diameter120 mm
Afmetingen143x99x369 cm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies