SILOBAG 600

  • 1000 liter voorafscheider voor ATEX Zone 22 omgevingen
Du-puy

SILOBAG 600

De Silobag 600 is een filter voorafscheider van robuuste kwaliteit en voorzien van een grote opslagcapaciteit. Deze voorafscheider is inzetbaar in combinatie met een industriële stofzuiger of centraal stofzuigsysteem met een vermogen tussen de 4 en 25 kW. Doordat de voorafscheider is opgebouwd uit een stalen structuur en behuizing, is deze unit geschikt voor een buitenopstelling.

600 liter opslagcapaciteit
Het inzetten van de Silobag 600 zorgt ervoor dat de opslagcapaciteit van uw stofzuiginstallatie aanzienlijk wordt vergroot. Het opgezogen vaste en stoffige materiaal wordt direct afgevoerd naar de voorafscheider, welke een opslagcapaciteit heeft van 600 liter. Indien de unit volgezogen is, kunt u deze eenvoudig ledigen in een big bag zak of in een stortbak. Ook is deze unit leverbaar met verschillende ledigingskleppen, waaronder een kantelklep en een vlinderklep.

Filtersysteem
De Silobag 600 voorafscheider is uitgerust met een antistatisch teflon hydro-oleophobic filter met een filter oppervlakte van 60.000 cm2. De unit is voorzien van een pneumatisch filterreinigingsysteem welke ervoor zorgt dat het filter automatisch wordt gereinigd wanneer dit nodig is.

Leverbaar in ATEX
Heeft u te maken met een omgeving welke ATEX geclassificeerd is? De Silobag 600 is ook leverbaar in ATEX uitvoering met veiligheidssystemen, zoals explosieveilige panelen, welke bescherming bieden tegen brand en explosies.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOBAG 600
Type filterTeflon hydro-oleophobic
Oppervlakte hoofdfilter60.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingPneumatisch filterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer600 liter
Inlaat diameter80 / 120 / 160 mm
Afmetingen147x108x369 cm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies