OILVAC 500

  • Oliezuiger met 500 liter opslagcapaciteit en onafhankelijke pomp voor eenvoudige lediging
Du-puy

OILVAC 500

De Oilvac 500 is een oliezuiger welke ontworpen is voor de volledige reiniging van CNC machines. Deze oliezuiger is voorzien van een krachtige zijkanaalventilator en beschikt over 500 liter opslagcapaciteit voor vloeistoffen. Daarnaast kunnen spanen apart worden afgevangen, tot 75 liter in één keer. De heftruckinlaten onder de machine zorgen ervoor dat deze oliezuiger eenvoudig te verplaatsen is middels een vorkheftruck.

De werking van de machine
Met deze oliezuiger kunt u tot 500 liter koelvloeistof, olie gemengd met spanen, stof en slib opzuigen. Vaste stoffen en spanen worden gefilterd en van elkaar gescheiden. De opgezogen vloeistoffen worden gezuiverd door een filterende TNT-plaat. Indien de oliezuiger volgezogen is, dient u deze te legen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de geleegde tank te reinigen door middel van een verstelbare hogedruklans. Ook is de oliezuiger voorzien van een onafhankelijke elektrische pomp 200 liter/minuut voor het terugwinnen van smeermiddelen.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
OILVAC 500
Spanning380 Volt
Vermogen4 kW
Max. luchtdebiet420 m3/uur
Max. onderdruk3.200 mmH2O
Inhoud vuilcontainer500 liter
Capaciteit vaste stoffen75 liter
Geluid debiet75 dB(A)
Afmetingen182x101x134 cm
Gewicht520 kg
LedigingOnafhankelijke pomp

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Oil & Chips catalogus Du-Puy

DU-PUY ontwerpt en produceert al sinds 1964 stofzuigoplossingen voor het opzuigen en scheiden van olie en metaalkrullen. De nieuwe Oil & Chips lijn is ontworpen als antwoord op de behoeften voor onderhoud en reiniging in moderne mechanische werkplaatsen. U kunt al onze olie- en spanenzuigers vinden in deze catalogus!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies