SILOFILTER 200 Z22

  • ATEX voorafscheider voor Zone 22 met 200 liter opslagcapaciteit
Du-puy

SILOFILTER 200 Z22

De Silofilter 200 Z22 filtervoorafscheider van Du-Puy behoort tot de meest veelzijdige machines in ons assortiment. Deze ATEX gecertificeerde voorafscheider maakt afzuigen mogelijk in werkruimten met explosiegevaar. Doordat deze voorafscheider ingezet dient te worden met een industriële stofzuiger of centraal stofzuigsysteem, wordt de capaciteit van de stofzuiginstallatie aanzienlijk vergroot en wordt de centrale unit beschermd.

Opvangcapaciteit
De Silofilter 200 Z22 heeft een opvangcapaciteit van 200 liter en is voorzien van een frame met Big Bag haken. Hierdoor kunt u eenvoudig een Big Bag zak onder de unit hangen, waardoor opgezogen stoffen eenvoudig afgevangen kunnen worden in een Big Bag zak. Natuurlijk is het ook mogelijk om de voorafscheider te ledigen in bijvoorbeeld een stortbak.

Filtersysteem
Deze filter voorafscheider is uitgerust met een antistatisch polyester sterfilter in stofklasse M (1 micron). Hiermee kunnen stoffen direct en effectief worden gefilterd. Het filter heeft een filteroppervlakte van 50.000 cm2. De Silofilter 200 is uitgerust met een handmatige filterschudder, zodat de filters naar wens eenvoudig gereinigd kunnen worden. Optioneel is het mogelijk de voorafscheider uit te rusten met een pneumatisch filterreinigingssysteem, zodat het reinigen van de filters automatisch gebeurt.

Interesse in deze voorafscheider maar wenst u een grotere opslagcapaciteit? Geen probleem. De silofilter is ook verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 600 en 1000 liter.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOFILTER 200 Z22
ATEX Zone22
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter50.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingHandmatig
Inhoud vuilcontainer200 liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen143x99x355 cm
Gewicht290 kg

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies