SILOFILTER 600 Z22

  • ATEX voorafscheider Zone 22 met 1000 liter opslagcapaciteit
Du-puy

SILOFILTER 600 Z22

De Silofilter 600 filtervoorafscheider is een ATEX voorafscheider welke ingezet kan worden in ATEX Zone 22 omgevingen. Deze voorafscheider kan, in combinatie met een geschikte ATEX stofzuiger, ingezet worden voor het veilig en efficiënt opzuigen en opslaan van brand- en explosiegevaarlijke stoffen. De voorafscheider zorgt er direct voor dat de industriële stofzuiger wordt ontlast en wordt beschermd van het op te zuigen stof.

Opslagcapaciteit 600 liter
Deze voorafscheider heeft een opslagcapaciteit van 600 liter en is gebouwd op een industrieel frame, welke voorzien is van haken waaraan een Big Bag zak gehangen kan worden. Zo kan de voorafscheider geleegd worden in een Big Bag zak. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een stortbak onder de voorafscheider te plaatsen, zodat het opgezogen stof in de stortbak geleegd kan worden.

Filtersysteem
Deze ATEX voorafscheider is uitgerust met een antistatisch polyester sterfilter in stofklasse M (1 micron) met een filteroppervlakte van 50.000 cm2. Het filter is eenvoudig naar wens te reinigen middels een handmatige filterschudder. Optioneel is het ook mogelijk de unit te voorzien van een pneumatisch filterreinigingssysteem, welke ervoor zorgt dat de filters automatisch gereinigd worden wanneer nodig.

Heeft u interesse in deze voorafscheider maar wilt u deze liever met een kleinere of juist grotere capaciteit? Deze silofilter is ook leverbaar met een opvangcapaciteit van 200 en 1000 liter.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOFILTER 600 Z22
ATEX Zone22
Type filterPolyester sterfilter antistatisch
Oppervlakte hoofdfilter50.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingHandmatig
Inhoud vuilcontainer600 liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen147x108x350 cm
Gewicht348

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies