SILOBAG 250 Z22

  • Filter voorafscheider voor het opzuigen en opslaan van diverse stoffen en materialen
Du-puy

SILOBAG 250 Z22

De Silobag 250 Z22 is een voorafscheider met filtersysteem voor het effectief filteren en opslaan van opgezogen stoffen. Deze filter voorafscheider kan ingezet worden in combinatie met een industriële stofzuiger of centrale zuigunit welke een vermogen heeft van minimaal 4 kW tot maximaal 25 kW.

ATEX certificering Zone 22
Deze voorafscheider is gecertificeerd voor ATEX Zone 22, wat inhoudt dat deze unit ingezet mag worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen welke geclassificeerd zijn als een ATEX Zone 22 omgeving. Het opzuigen en opslaan van brandbare stoffen gebeurt volledig veilig.

Antistatisch Teflon filter
De Silobag 250 Z22 voorafscheider is uitgerust met een filtersysteem bestaande uit een antistatisch teflon hydro-oleophobic filter met een filteroppervlakte van 60.000 cm2. Het filter wordt gereinigd wanneer dit nodig is, middels een automatisch filterreinigingssysteem.

Opslagcapaciteit en directe lediging
De opslagcapaciteit van deze voorafscheider bedraagt 250 liter. Wanneer de 250 liter is bereikt, of wanneer u dit op een eerder moment wenst, kan deze eenvoudig direct geleegd worden in een Big Bag zaksysteem. Ook het legen in stortbakken behoort tot de mogelijkheden. Materiaalafvoer kan gerealiseerd worden middels diverse ledigingskleppen, waaronder vlinderkleppen en kantelkleppen.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
Silobag 250 Z22
ATEX Zone22
Type filterAntistatisch teflon hydro-oleophobic
Oppervlakte hoofdfilter60.000 cm2
Filter efficiëntieM
Inhoud vuilcontainer250 liter
Inlaat diameter120 mm
Afmetingen143x99x369 cm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies