SILOBAG 600 Z22

  • 1000 liter voorafscheider voor ATEX Zone 22 omgevingen
Du-puy

SILOBAG 600 Z22

De Silobag 600 is een voorafscheider met filtersysteem welke geschikt is voor het opzuigen van vaste en stoffige materialen in grote hoeveelheden. De voorafscheider is van robuuste kwaliteit en bestaat uit een stalen structuur en behuizing, waardoor de unit optioneel buiten op te stellen is.

Deze voorafscheider vormt een extra toevoeging en kan alleen ingezet worden in combinatie met een industriële stofzuiger of centrale zuigunit met een vermogen tussen de 5 en 25 kW. Het inzetten van de Silobag 600 zorgt ervoor dat de opslagcapaciteit van uw stofzuigsysteem aanzienlijk wordt vergroot en dat het filter van de industriële stofzuiger wordt ontzien, waardoor deze een langere levensduur heeft.

ATEX Zone 22 certificering
Deze voorafscheider is gecertificeerd voor ATEX Zone 22, wat betekent dat deze voorafscheider veilig ingezet kan worden in een omgeving welke geclassificeerd is als een gevaarlijke ATEX Zone 22 omgeving.

Grote opslagcapaciteit
Opgezogen stoffen en materialen worden direct verzameld in de voorafscheider, welke een opslagcapaciteit heeft van 600 liter. Indien de voorafscheider volgezogen is, kan deze eenvoudig en direct geleegd worden in Big Bag zakken of stortbakken. Lediging kan via verschillende ledigingskleppen, waaronder kantelkleppen, vlinderkleppen en roterende ledigingskleppen.

Filtersysteem
De Silobag 600 is uitgerust met een antistatisch teflon hydro-oleophobic filter in stofklasse M (1 micron). Hierdoor kunnen stoffen tot een zeer fijn niveau efficiënt gefilterd worden. Het filtersysteem wordt automatisch gereinigd wanneer dit nodig is, dankzij een ingebouwd automatisch filterreinigingssysteem. Het filteroppervlakte bedraagt 60.000 cm2.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOBAG 600 Z22
ATEX Zone22
Type filterAntistatisch teflon hydro-oleophobic
Oppervlakte hoofdfilter60.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingPneumatisch filterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer600 liter
Inlaat diameter80 of 160 mm
Afmetingen143x99x369 cm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies