SILOBAG 1000 Z22

  • 1000 liter voorafscheider voor ATEX Zone 22 omgevingen
Du-puy

SILOBAG 1000 Z22

De Silobag 1000 is een voorafscheider met filtersysteem voor het efficiënt filteren en opslaan van opgezogen stoffen en materialen uit verschillende industrieën. Door de robuuste kwaliteit en de structuur van staal, is deze voorafscheiders naast een binnen opstelling ook geschikt voor een positionering buiten. De Silobag 1000 is gecertificeerd voor gebruik in ATEX Zone 22 omgevingen.

Deze voorafscheider dient altijd in combinatie met een industriële stofzuiger of centrale zuigunit ingezet te worden en vormt een extra punt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger in. Zo wordt het opgezogen stof direct gefilterd en opgevangen in de Silobag voorafscheider, waardoor deze de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem aanzienlijk vergroot.

1000 liter opslagcapaciteit
De opslagcapaciteit van deze voorafscheider bedraagt 1000 liter. Hierdoor kunt u tot 1000 liter achtereen stoffen en materialen opzuigen en opslaan. Indien de voorafscheider volgezogen is, kan deze eenvoudig geleegd worden in bijvoorbeeld Big Bag zakken (welke eenvoudig onder de unit aan haken bevestigd kunnen worden) of in stortbakken. Lediging vindt plaats middels verschillende ledigingskleppen, waaronder kantelkleppen, vlinderkleppen of roterende ledigingskleppen.

Antistatisch teflon filter
Deze voorafscheider is standaard uitgerust met een antistatisch teflon hydro-oleophobic filter welke een filteroppervlakte heeft van 110.000 cm2. Het filter wordt automatisch gereinigd middels een pneumatisch filterreinigingssysteem.

Wenst u een kleinere voorafscheider? De Silobag Z22 is ook leverbaar in een 160, 250 en 600 liter variant!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
SILOBAG 1000 Z22
ATEX Zone22
Type filterAntistatisch teflon hydro-oleophobic filter
Oppervlakte hoofdfilter110.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingPneumatisch filterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer1000 liter
Inlaat diameter80 of 160 mm
Afmetingen147x108x386 cm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies