W3 Voorzetzuigmond

 • W3 industriële stofzuiger met voorzetzuigmond en hefbeugel
 • Lediging container W3 industriële stofzuiger
 • W3 industriële stofzuiger met voorzetzuigmond en hefbeugel
 • Schakelaars industriële stofzuiger W3
 • W3 industriële stofzuiger met voorzetzuigmond en hefbeugel
 • W3 mond industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
 • W3 container industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
 • W3 etiket industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
 • W3 knoppenpaneel industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
 • W3 filter industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
 • W3 filterhendel industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
 • W3 inlaat industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
Du-puy

W3 Voorzetzuigmond

De W3 industriële stofzuiger met voorzetzuigmond is een speciale uitvoering van de W3. In deze uitvoering is de W3 voorzien van een voorzetzuigmond en een hefbeugel. Hierdoor wordt het zeer gemakkelijk om grote vloeroppervlaktes snel en efficiënt schoon te zuigen. De hefbeugel zorgt ervoor dat grotere vuildeeltjes gemakkelijk opgezogen kunnen worden en dat de voorzetzuigmond in transport stand geplaatst kan worden, zodat deze W3 stofzuiger ook met een losse accessoireskit te gebruiken is.

Werkzaam op 230 Volt en geschikt tot 20 meter zuigslang
De W3 is in zijn geheel gemaakt van gecoat staal en voorzien van een robuust en sterk frame om onder zware omstandigheden schoonmaakwerkzaamheden te kunnen verrichten. Het maximale luchtdebiet van 540 m3/uur wordt bereikt dankzij drie by-pass motoren op 230 Volt, welke onafhankelijk van elkaar in te schakelen zijn en een maximale onderdruk van 2.400 mmH2O behalen. Dankzij het vermogen van 3,3 kW kan de W3 industriële stofzuiger ingezet worden met een zuigslang met een lengte tot 20 meter.

65 liter opvangcontainer
Alle stoffen en materialen welke opgezogen worden, komen middels de inlaat terecht in een 65 liter opvangcontainer. Deze opvangcontainer is gemakkelijk onder de stofzuiger vandaan te rijden, door de container te laten zakken middels de hefbeugel. Optioneel is het mogelijk om deze opvangcontainer te voorzien van een zakhouderring, zodat gezogen materiaal direct in een vuilzak in de opvangcontainer opgevangen wordt.

Het filtersysteem
Deze W3 industriële stofzuiger is standaard uitgevoerd met een klasse L (3 micron) polyester sterfilter met een oppervlakte van maar liefst 20.000 cm2. Dankzij het grote filter oppervlakte blijft de zuigkracht optimaal, zelfs wanneer deze vervuild is met fijne stoffen. Optioneel is de W3 uit te voeren met een ANT M (1 micron) filter, ANT M PTFE (coating tegen plakkerige stoffen) filter, NOMEX (hittebestendig) filter of M TF OWR (olie en waterbestendig) polyester filter. Het filter is gemakkelijk te reinigen middels de filter schudhendel welke op de voorzijde van de machine zit. Door deze schudhendel een aantal keer op en neer te bewegen, wordt het filter schoon geklopt, zodat deze stoffen in de opvangcontainer terecht komen en niet in het filter blijven plakken.

Naast bovenstaande filtermogelijkheden is het ook mogelijk om de W3 uit te voeren met een HEPA H14 veiligheidsfilter, zodat gezondheidsgevaarlijke stoffen op een veilige manier opgezogen kunnen worden. Een HEPA filter heeft een filtratiegraad van 99,995%!

Voordelen
 • 3 krachtige 230V motoren
 • Sterke structuur van gecoat staal
 • Hoofdfilter geschikt voor fijne stoffen
 • 65 liter opvangcapaciteit
 • Voorzien van voorzetzuigmond met hefbeugel
 • Snel en gemakkelijk te legen container

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
W3 VRZ
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,3 kW
Max. luchtdebiet540 m3/h
Max. onderdruk2.400 mmH2O
Type filterPolyester Sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter6.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieL (3 micron)
FilterreinigingHandmatig / Mechanisch
Inhoud vuilcontainer65 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet78 dB(A)
Afmetingen100 x 62 x 135 cm
Gewicht75 kg

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies