W3 accustofzuiger

  • Accustofzuiger W3 met 3 motoren voor eenvoudig banen zuigen
Du-puy

W3 accustofzuiger

Naast de rugzak stofzuiger op accu en de compacte kleine accustofzuiger heeft Du-Puy nu ook een groter model in het programma van stofzuigers op accu: de W3 accustofzuiger! Deze accustofzuiger beschikt over 3 motoren welke worden aangedreven door 24 Volt (2 x 12 Volt batterijen). Met een vermogen van 1,35 kW kan deze stofzuiger op accu effectief diverse stoffen opzuigen. Doordat de accu ingebouwd is in het frame van de stofzuiger, kan deze accustofzuiger overal worden opgeladen.

Banen trekken met accu stofzuiger
Wilt u lange banen trekken met de accu stofzuiger zodat u vloeren in grote ruimtes, denk aan magazijnen of werkruimtes, in mum van tijd schoon heeft? Dan kan deze accu stofzuiger uitgerust worden met een voorzetzuigmond. De voorzetzuigmond neemt plaats voor de stofzuiger waardoor u de stofzuiger vooruit kunt duwen en zo alles op de vloer in lange banen op kunt zuigen. Opgezogen stof komt terecht in de opvangcontainer, welke een opslagcapaciteit heeft van 40 liter.

Naast een voorzetzuigmond is deze batterij stofzuiger met nog veel meer stofzuiger accessoires uit te rusten. Denk hierbij aan hulpstukken voor het grondig reinigen van stellingen en lichtbalken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Filtersysteem en lediging
De W3 accu zuiger is uitgerust met een polyester sterfilter van industriële kwaliteit en beschikt over een filteroppervlakte van 20.000 cm2 in stofklasse L (3 micron). Middels een handmatige filterschudder kan de gebruiker het filter reinigen, zodat het opgehoopte stof op de filters naar beneden valt en verzadiging van het filter wordt voorkomen.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
W3 accustofzuiger
Spanning24 Volt
Aantal motoren3
Vermogen1,35 kW
Max. luchtdebiet325 m3/uur
Max. onderdruk1.250 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieL (3 micron)
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer40 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen109x63x125 cm
Gewicht150 kg

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies