PROVAC 300 WD

  • Professionele stofzuiger voor diverse schoonmaakwerkzaamheden
Du-puy

PROVAC 300 WD

De Provac 300 WD is een professionele stofzuiger welke geschikt is voor het opzuigen van zowel droge stoffen als vloeistoffen. Dat maakt deze stofzuiger geschikt voor al uw schoonmaakbehoeften!

Professionele stofzuiger voor alle soorten vuil en afval
Deze professionele stofzuiger is uitgerust met een krachtige industriële motor welke 1,1 kW vermogen genereert met een luchtstroom van 180 m3/uur, die alle soorten vuil en afval op kan zuigen, zelfs het meest hardnekkige en moeilijk te verwijderen vuil.

Filtersysteem
Deze professionele stofzuiger is uitgerust met een polyester zakfilter in stofklasse L (3 micron), welke een filteroppervlakte heeft van 2.000 cm2. Dit filter zorgt ervoor dat de motorunit wordt beschermd tegen stofdeeltjes en resten, waardoor deze een langere levensduur heeft.

Container en inzetbaarheid
De Provac 300 WD is uitgerust met een 34 liter stalen vuilcontainer. Daarnaast is deze professionele stofzuiger zeer handzaam in gebruik, door de compacte afmetingen (slechts 68 cm hoog) en het lichte gewicht van 12 kilo. Hierdoor is de stofzuiger eenvoudig door de omgeving te verplaatsen en op verschillende plekken in te zetten. Deze professionele stofzuiger is bij uitstek geschikt voor kleine ambachtelijke werkplaatsen, resorts en hotels. Ook is deze stofzuiger zeer geschikt voor schoonmaakbedrijven, omdat de stofzuiger eenvoudig mee te nemen is in vervoersmiddelen en zo handig ingezet kan worden op verschillende plekken en locaties.

Bij deze stofzuiger wordt een accessoires set geleverd, zodat de meest voorkomende schoonmaaktaken eenvoudig te verrichten zijn.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
Provac 300 WD
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Vermogen1,1 kW
Max. luchtdebiet180 m3/uur
Max. onderdruk2.400 mmH2O
Type filterPolyester zakfilter
Oppervlakte hoofdfilter2.000 cm2
Filter efficiëntieL (3 micron)
Inhoud vuilcontainer34 liter
Geluid debiet67 dB(A)
Afmetingen37x39x68 cm
Gewicht12 kg

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies