PROVAC 702 WD

  • Professionele stofzuiger voor schoonmaakbedrijven
Du-puy

PROVAC 702 WD

De Provac 702 WD is een professionele stofzuiger welke werkzaam is op 230 Volt en een vermogen heeft van 2,2 kW. Deze professionele stofzuiger is geschikt voor het opzuigen van zowel kleine deeltjes stof, zoals poeders, als grote deeltjes stof. Daarnaast is het mogelijk om met deze stofzuiger vloeistoffen op te zuigen (niet tegelijkertijd met stof).

Toepassingen professionele stofzuiger
Deze stofzuiger is voorzien van een robuuste roestvrijstalen container, twee zwenkwielen en een handgreep aan de bovenkant van de stofzuiger voor eenvoudig gebruik en transport. Met een vermogen van 2,2 kW en een luchtstroom van 360 m3/uur, is deze professionele stofzuiger geschikt om in zowel woon- als werkomgevingen de moeilijkste situaties het hoofd te bieden. Zo heeft deze stofzuiger voldoende zuigkracht om auto-interieurs, garages, kelders, hotelkamers en kleine ambachtelijke werkplaatsen schoon te zuigen. Ideaal voor schoonmaakbedrijven!

Filtersysteem en opvangcapaciteit
Een polyester zakfilter met een filteroppervlakte van 7.000 cm2 in stofklasse L (3 micron) biedt bescherming tegen de motoren van de stofzuiger en zorgt ervoor dat opgezogen stoffen veilig gefilterd kunnen worden. Na het filteren valt het opgezogen stof in de vuilcontainer, welke een opvangcapaciteit heeft van 70 liter. Hierna dient de stofzuiger geleegd te worden, waarna de gebruiker direct verder kan met de reinigingswerkzaamheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
Provac 702 WD
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,2 kW
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2.400 mmH2O
Type filterPolyester zakfilter
Oppervlakte hoofdfilter7.000 cm2
Filter efficiëntieL (3 micron)
Inhoud vuilcontainer70 liter
Geluid debiet70 dB(A)
Afmetingen48x48x97 cm
Gewicht22 kg

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies