Silovac 600 PRO

  • Industriele stofzuiger silovac 600 pro
Du-puy

Silovac 600 PRO

De Silovac 600 PRO is een industriële stofzuiger uit ons assortiment silostofzuigers, welke werkzaam is op 380 Volt en beschikt over 7,5 kW vermogen. Deze industriële stofzuiger is geschikt voor constant en langdurig gebruik en kan ingezet worden voor het opzuigen van grote hoeveelheden materiaal welke direct afgevoerd kunnen worden in grote opvangbakken.

Centraal stofzuigsysteem
Door de Silovac 600 Pro een vaste plaats te geven en deze te voorzien van leidingwerk met afzuigpunten, is het mogelijk om deze industriële stofzuiger in te zetten als centraal stofzuigsysteem. Het opgezogen materiaal wordt centraal verzameld en afgevangen in een grote opvangbak onder de container of in Big Bag zakken. Door de vierkante structuur van de industriële stofzuiger, is het mogelijk tot 600 liter opgezogen materiaal binnenin te verzamelen. Een roterende niveaudetector zorgt ervoor dat de stofzuiger stopt met zuigen als de silo volgezogen is.

Filtersysteem
Deze industriële stofzuiger beschikt over een polyester sterfilter in stofklasse L (3 micron). Het filteroppervlakte van dit filter bedraagt 50.000 cm2. Een automatische filterschudder maakt het mogelijk om dit filter efficiënt te reinigen. De filterschudder maakt een verticale schudbeweging, waardoor het meeste stof van het filter wordt losgeklopt en wordt verwijderd. Hierdoor blijft het filter schoon, wordt de levensduur van het filter verlengd en blijft de zuigkracht van de machine behouden. Een compressor in de machine produceert de lucht die nodig is voor dit automatische filterreinigingssysteem.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Du-puy
Model:
Silovac 600 Pro
Spanning380 Volt
Aantal motoren1
Vermogen7,5 kW
Max. luchtdebiet700 m3/uur
Max. onderdruk4.000 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter50.000 cm2
Filter efficiëntieL (3 micron)
FilterreinigingAutomatische filterschudder
Inhoud vuilcontainer600 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet77 dB(A)
Afmetingen147x108x350 cm
Gewicht500 kg

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Dust & Heavy Dust catalogus Du-Puy

Binnen industrieën ontstaan veel verschillende soorten stof wat vrijkomt en opgezogen moet worden om de productie- en werkomgevingen zo veilig en schoon mogelijk te houden. Onze krachtige stofzuigers kunnen voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot de productielocatie, omdat onze stofzuigers zijn ontwikkeld in samenspraak met onderhoudsmanagers uit elke industriële sector. Zo voldoen onze industriele stofzuigers aan alle mogelijke wensen en behoeften uit de industrie. Deze catalogus verteld u alles over onze sterkste en zwaarste stofzuigers!

Download

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies